Anasayfa Kurumsal Genel Müdür

Genel Müdür : M.GÜVEN ÖTEN

Türk Milli Eğitimine 48 yıldır başarıyla hizmet veren Konya’nın ilk özel okulu olma ünvanını taşıyan Özel Gündoğdu Koleji’nde idarecilik yapmanın gururunu ve onurunu  taşıyorum.       Özel Gündoğdu Koleji Konya’nın ilk özel okulu olmasının yanı sıra eğitim alanında her zaman ilklere imza atan “takip eden değil takip edilen bir okul olmayı” ilke olarak benimsemiştir. Konya’da yabancı dille eğitim veren ilk özel okul,

Konya’nı ilk TSE belgeli okulu,

Türkiye’nin yedinci, Konya’nın ilk ISO 9001:2000 Kalite Sistem Belgeli okulu,

Konya’da temizlik ve hijyen standartları alanında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından verilen Beyaz Bayrak’la ödüllendirilen ilk okul,

Avrupa Birliği tarafından uygulanan Comenius Projesi kapsamında okulunda Comenius Asistanı görevlendirilen Türkiye’nin ilk özel okulu olmak üzere pek çok ilklere imza attık ve gelecekte de atmaya devam edeceğiz.

Özel Gündoğdu Koleji olarak vizyonumuz; Atatürk ilke ve inkılaplarına gönülden bağlı, ömür boyu aktif öğrenen, bilgili, kültürlü, uluslararası bilince sahip, sorgulayan, disiplinler arası bağlantılar kurabilen, bilgi ve iletişim teknolojilerinde uzmanlaşmış, akademik ve profesyonel yaşam için eksiksiz hazırlanmış örnek gençler yetiştirmektir. Alanında en başarılı öğretmenlerden oluşan üstün eğitim kadromuzla bu vizyona uygun bireyler yetiştirmek için her gün bitmeyen heyecanla çalışmaya devam ediyoruz.